Zwette Machinebouw – Innovatieve machinebouw voor de industrie

constructie en laswerkzaamheden

Constructie

Onze expertise in TIG-, MIG- en MAG-lassen

Als machinebouw, constructie en lasbedrijf van Friesland zijn wij bij Zwette Machinebouw bedreven in diverse laswerkzaamheden. Of u nu op zoek bent naar MIG/MAG lassen, TIG lassen of specifiek constructie lassen, wij hebben de ervaring en het vakmanschap. Van staal tot aluminium en rvs, wij zorgen ervoor dat uw project nauwkeurig en naar wens wordt uitgevoerd.

Laswerkzaamheden bij ons

Onze laswerkzaamheden bestaan uit het nauwkeurig verbinden van materialen, voornamelijk metalen, door middel van geavanceerde lastechnieken. Elk project wordt uitgevoerd met strikte naleving van de geldende lasnormen en lasveiligheid.

Als erkend lasbedrijf onderscheiden we ons door onze deskundigheid in diverse lastechnieken, het gebruik van hoogwaardige lasmaterialen en onze inzet voor laskwaliteit en lascertificering.

Constructie & laswerkzaamheden

Uw betrouwbare constructie bedrijf in Friesland

Met onze uitgebreide faciliteiten kunnen we een breed scala aan projecten aan, van het kleinste plaatwerk tot grootschalige constructies. In onze speciale constructiehal verwerken we producten van 27 gram tot maar liefst 27 ton. En heeft u lassen op locatie nodig? Wij staan klaar om te helpen.

Laswerkzaamheden bij ons

We hanteren verschillende lastechnieken en gebruiken diverse lasmaterialen, afgestemd op de specifieke eisen van uw project. Onze technieken zijn modern en efficiënt, waardoor wij een breed scala aan constructiebehoeften kunnen bedienen.

Bij Zwette Machinebouw staat veiligheid voorop. We volgen strikte lasnormen en zorgen voor een veilige werkomgeving, zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten.

tig lassen
constructie metaalbewerker

Waarom Kiezen Voor Zwette Machinebouw?

Als toonaangevend constructiebedrijf in Friesland combineren we jarenlange ervaring met een moderne aanpak. Of het nu gaat om verspaning, plaatwerk, of zwaar constructiewerk, bij ons krijgt u de kwaliteit en diversiteit die u zoekt. We zijn niet alleen experts in laswerkzaamheden, maar ook een meedenkende partner voor al uw projecten.

Vind uw lasbedrijf in Nederland

Als een van de toonaangevende lasbedrijven in Nederland, staan we klaar om u te helpen met uw constructie- en lasbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke aanpak en oplossingen op maat.

Over Zwette Machinebouw

Zwette Machinebouw is een gespecialiseerde machinefabriek met ruim 80 jaar ervaring in diverse industrieën. Ons omvangrijke dienstenportfolio omvat onder meer engineering, CNC verspaning zoals draai- en freeswerk, complexe machinebouw, alsmede uitgebreide service, reparatie en revisiewerkzaamheden.

Of uw behoefte nu ligt bij een enkel onderdeel, een reeks producten of de ontwikkeling van een complete machine; wij verwelkomen de kans om een oplossing op maat te creëren voor uw technische uitdagingen.

moonpool door laswerzaamheden

Contact opnemen

Zwettestraat 24

8912 AV Leeuwarden

Nederland

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
=