Zwette Machinebouw – Innovatieve machinebouw voor de industrie

cnc draaien en draaiwerk

CNC draaien

CNC draaien

Bij CNC draaien beweegt een niet-roterend snijgereedschap lineair, terwijl het te bewerken object draait. Dit resulteert in een zuivere snede met een cilindrische vorm. Doordat het werkstuk op hoge snelheid roteert, is het enige wat het snijgereedschap hoeft te doen, zich rechtlijnig te verplaatsen langs de X- en Z-as.

Of u nu behoefte heeft aan enkelstuks productie of seriewerk, bij ons bent u aan het juiste adres. Ons vakmanschap strekt zich uit naar diverse branches, waarbij CNC-draaien zowel wordt ingezet voor revisiewerk als voor toelevering van hoogwaardige producten.

Naast CNC draaien bieden wij ook CNC frezen en conventioneel draaien aan, om zo een compleet dienstenpakket te leveren.

CNC draaien enkelstuks en seriewerk

Complexe bewerkingen

In onze wereld van geavanceerde machinale bewerkingen staat CNC-draaien synoniem voor precisie en automatisering, waarbij menselijke interventie tot een absoluut minimum wordt beperkt. Bij Zwette Machinebouw zijn we uitgerust met een groot aantal CNC machines, waardoor we in staat zijn om zelfs de meest complexe en technisch veeleisende projecten uit te voeren. Onze expertise is niet beperkt tot een specifiek type materiaal; we kunnen een breed scala aan materialen bewerken om aan uw specifieke behoeften te voldoen in de vorm van CNC verpaning

cnc draaien haas draaibank
cnc draaien style draaibank

CNC draaien van enkelstuks tot serie

Bij Zwette Machinebouw zijn we gespecialiseerd in diverse draaiwerkzaamheden. Met CNC draaien bieden we zowel seriewerk als enkelstuks aan, wat ons in staat stelt om flexibel in te spelen op de wensen van onze klanten. Maar we gaan verder dan alleen CNC, conventioneel draaien behoort ook tot onze expertise. Of het nu gaat om grootschalige projecten of specifieke maatwerkoplossingen, bij Zwette hebben we de kennis en apparatuur om aan uw behoeften te voldoen.

Voordelen van CNC Draaien bij Zwette Machinebouw

CNC draaien is de keuze voor precisiebewerkingen in de machinebouw. Bij Zwette combineren we de laatste technologische ontwikkelingen met jarenlange expertise. Dit resulteert in een ongeëvenaarde nauwkeurigheid, herhaalbare resultaten en een aanzienlijke vermindering van productiefouten.

Waarom kiezen voor Zwette Machinebouw

Bij Zwette Machinebouw zijn we trots op onze jarenlange ervaring en diepgaande technische expertise. Ons team van vakmensen is continu bezig met het bijhouden en toepassen van de nieuwste technieken in CNC draaien. Hierdoor garanderen we niet alleen precisie, maar ook snelheid in onze processen. We begrijpen hoe cruciaal elk onderdeel is voor uw project en streven ernaar om elke keer weer de beste resultaten te leveren. Kiezen voor Zwette betekent kiezen voor betrouwbaarheid en vakmanschap in CNC draaiwerk.

cnc draaien van een werkstuk op een style cnc draaibank
cnc draaien met een style draaibank

Over Zwette Machinebouw

Zwette Machinebouw is een gespecialiseerde machinefabriek met ruim 80 jaar ervaring in diverse industrieën. Ons omvangrijke dienstenportfolio omvat onder meer engineering, CNC verspaning zoals draai- en freeswerk, complexe machinebouw, alsmede uitgebreide service, reparatie en revisiewerkzaamheden.

Of uw behoefte nu ligt bij een enkel onderdeel, een reeks producten of de ontwikkeling van een complete machine; wij verwelkomen de kans om een oplossing op maat te creëren voor uw technische uitdagingen.

moonpool door laswerzaamheden

Contact opnemen

Zwettestraat 24

8912 AV Leeuwarden

Nederland

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
=