Zwette Machinebouw – Innovatieve machinebouw voor de industrie

cnc verspaning

CNC verspaning

CNC verspaning

Bij CNC verspaning draait alles om precisie en vakmanschap. Deze techniek maakt het mogelijk om met uiterste nauwkeurigheid materialen zoals metaal, kunststof of aluminium te bewerken. Bij ons kunt u terecht voor hoogwaardig maatwerk dat voldoet aan uw specifieke wensen en eisen. Onze ervaring in de sector stelt ons in staat om complexe projecten op het gebied van verspaning moeiteloos uit te voeren. Hierbij maken we gebruik van moderne CNC-machines en vakkundige medewerkers die hun expertise dagelijks inzetten om u van dienst te zijn.

CNC verspaning

CNC verspaning enkelstuks & seriewerk

Of het nu gaat om enkelstuks of seriewerk, bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw CNC behoeften. We begrijpen dat elk project uniek is en vraagt om specifiek maatwerk. De veelzijdigheid van verspaning maakt het mogelijk om flexibel te opereren, zowel bij kleine als grote orders. Onze jarenlange ervaring komt hierbij goed van pas. Wij streven altijd naar een perfecte afwerking en een eindproduct dat aan al uw eisen voldoet.

CNC draaien en frezen

CNC Draaien en CNC frezen zijn twee kerncomponenten van de CNC techniek die we uitgebreid toepassen. Bij het draaien wordt het werkstuk rondgedraaid terwijl een vast mes het materiaal verwijdert. Frezen daarentegen, doet het omgekeerde: hierbij draait het mes en beweegt het werkstuk. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en het gekozen materiaal, kunnen we u adviseren welke methode het meest geschikt is voor uw project. Bij fijnmetaal zetten we deze technieken in voor een optimale verspaning en daarmee een eindproduct dat exact aan uw wensen voldoet.

Over Zwette Machinebouw

Zwette Machinebouw is een gespecialiseerde machinefabriek met ruim 80 jaar ervaring in diverse industrieën. Ons omvangrijke dienstenportfolio omvat onder meer engineering, CNC verspaning zoals draai- en freeswerk, complexe machinebouw, alsmede uitgebreide service, reparatie en revisiewerkzaamheden.

Of uw behoefte nu ligt bij een enkel onderdeel, een reeks producten of de ontwikkeling van een complete machine; wij verwelkomen de kans om een oplossing op maat te creëren voor uw technische uitdagingen.

moonpool door laswerzaamheden

Contact opnemen

Zwettestraat 24

8912 AV Leeuwarden

Nederland

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
=