Zwette Machinebouw – Innovatieve machinebouw voor de industrie

agrarische sector

Agrarische Sector

Agrarische sector

Wij zijn een toonaangevende leverancier van onderdelen voor diverse machines aan de agrarische sector. In samenwerking met ons zusterbedrijf Mowing Solutions hebben we de Green Clipper ontwikkeld, een gepatenteerd elektrisch gazon maaisysteem dat speciaal is ontworpen voor graszodenkwekers, hoveniers en sportveldbeheerders.

Agrarische sector zoals de Green Clipper

Green Clipper

De Green Clipper is een innovatief systeem dat een aantal voordelen biedt ten opzichte van traditionele benzine-aangedreven maaiers. Het is namelijk:

  • Elektrisch aangedreven, waardoor het geluidsarm en emissievrij is.
  • Lichtgewicht en wendbaar, waardoor het eenvoudig te bedienen is.
  • Efficiënt, waardoor het brandstofverbruik aanzienlijk wordt verminderd.

De Green Clipper is een duurzame en efficiënte oplossing voor het maaien van gazons. Het is een ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke en kostenbesparende manier om hun gazons te onderhouden.

Over Zwette Machinebouw

Zwette Machinebouw is een gespecialiseerde machinefabriek met ruim 80 jaar ervaring in diverse industrieën. Ons omvangrijke dienstenportfolio omvat onder meer engineering, CNC verspaning zoals draai- en freeswerk, complexe machinebouw, alsmede uitgebreide service, reparatie en revisiewerkzaamheden.

Of uw behoefte nu ligt bij een enkel onderdeel, een reeks producten of de ontwikkeling van een complete machine; wij verwelkomen de kans om een oplossing op maat te creëren voor uw technische uitdagingen.

moonpool door laswerzaamheden

Contact opnemen

Zwettestraat 24

8912 AV Leeuwarden

Nederland

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
=