Zwette Machinebouw – Innovatieve machinebouw voor de industrie

Offshore & maritiem weergave van een moonpool door en een ROV hangar door

Offshore & maritiem

Offshore & maritiem

Zwette Machinebouw is een specialist in het samenstellen van scheepsonderdelen voor de offshore en maritieme sector. We hebben een ruime ervaring in het vervaardigen van een grote diversiteit aan scheepsdeuren en luiken, waaronder moonpool doors, ROV doors en moonpool hatches.

In samenwerking met Parosha Innovators hebben we verschillende projecten voor grote scheepswerven gerealiseerd. Parosha Innovators is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, engineering en berekeningen, terwijl Zwette Machinebouw de constructies vervaardigt.

Door deze samenwerking kunnen we meerdere type goedkeuringen en product classificaties aanbieden van verschillende internationale classificatiebureaus.

Productie van diverse Moonpool Doors

Onze expertise in scheepsdeuren en luiken

Zwette Machinebouw is een specialist in het vervaardigen van scheepsdeuren en luiken. We hebben een ruime ervaring in het gebruik van verschillende materialen en technieken om de hoogste kwaliteit producten te leveren. We kunnen een breed scala aan scheepsdeuren en luiken vervaardigen, waaronder:

  • Moonpool Doors
  • ROV Doors
  • Moonpool Hatches

 

Hoogwaardige materialen

We gebruiken hoogwaardige materialen, zoals staal, aluminium en RVS, om onze scheepsdeuren en luiken te vervaardigen. We gebruiken ook geavanceerde technieken, zoals CNC-bewerking en lastechnieken, om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Internationale classificatiebureaus

Onze scheepsdeuren en luiken worden uitgebreid getest om ervoor te zorgen dat ze bestand zijn tegen de extreme omstandigheden op zee. We werken samen met verschillende internationale classificatiebureaus om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de geldende normen.

Waarom kiezen voor Zwette Machinebouw

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het vervaardigen van scheepsdeuren en luiken, dan bent u bij Zwette Machinebouw aan het juiste adres. We hebben de expertise en ervaring om u de producten te leveren die u nodig heeft om uw projecten te laten slagen.

Over Zwette Machinebouw

Zwette Machinebouw is een gespecialiseerde machinefabriek met ruim 80 jaar ervaring in diverse industrieën. Ons omvangrijke dienstenportfolio omvat onder meer engineering, CNC verspaning zoals draai- en freeswerk, complexe machinebouw, alsmede uitgebreide service, reparatie en revisiewerkzaamheden.

Of uw behoefte nu ligt bij een enkel onderdeel, een reeks producten of de ontwikkeling van een complete machine; wij verwelkomen de kans om een oplossing op maat te creëren voor uw technische uitdagingen.

moonpool door laswerzaamheden

Contact opnemen

Zwettestraat 24

8912 AV Leeuwarden

Nederland

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
=