Zwette Machinebouw – Innovatieve machinebouw voor de industrie

harden van diverse materialen bij onze machinefabriek

Harden van staal

Wat is harden?

Harden is een metaalbewerkingstechniek die de duurzaamheid en prestatie van metalen componenten aanzienlijk verbetert. Het proces bestaat uit het verwarmen van metaal tot een specifieke hoge temperatuur gevolgd door een snelle afkoeling, bekend als afschrikken. Deze methode transformeert de interne structuur van het metaal, waardoor het harder en resistenter tegen slijtage wordt.

Voordelen van Harden

Waarom Kiezen voor Harden bij Zwette Machinebouw?

Bij Zwette Machinebouw zijn we meesters in het harden van metaal. Met geavanceerde technologieën en een diepgaande kennis van metaalbewerkingsprocessen, bieden wij:

Bij Zwette Machinebouw stoppen onze diensten niet bij harden

Bij Zwette Machinebouw bieden we meer dan alleen harden. Onze CNC-machines snijden elk stuk metaal met uiterste precisie, tot op de millimeter nauwkeurig. Of het nu gaat om unieke onderdelen of seriewerk, we leveren topkwaliteit die past bij wat u nodig heeft.

Onderhoud & service machinebouw

Onze vakmensen ontwerpen en bouwen machines die perfect aansluiten bij uw werkprocessen. Met draadvonken maken we zelfs de meest ingewikkelde vormen moeiteloos uit gehard staal. En voor stevige constructies die jaren meegaan, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Van eerste schets tot de laatste bout, wij maken het zoals u het wilt.

Wanneer duurzaamheid, precisie en kwaliteit bovenaan staan, staat Zwette Machinebouw klaar om uw project naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Over Zwette Machinebouw

Zwette Machinebouw is een gespecialiseerde machinefabriek met ruim 80 jaar ervaring in diverse industrieën. Ons omvangrijke dienstenportfolio omvat onder meer engineering, CNC verspaning zoals draai- en freeswerk, complexe machinebouw, alsmede uitgebreide service, reparatie en revisiewerkzaamheden.

Of uw behoefte nu ligt bij een enkel onderdeel, een reeks producten of de ontwikkeling van een complete machine; wij verwelkomen de kans om een oplossing op maat te creëren voor uw technische uitdagingen.

moonpool door laswerzaamheden

Contact opnemen

Zwettestraat 24

8912 AV Leeuwarden

Nederland

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
=