Zwette Machinebouw – Innovatieve machinebouw voor de industrie

Conventioneel draaien

Conventioneel draaien

Conventioneel Draaien

Bij Zwette Machinebouw is conventioneel draaien ideaal voor het vervaardigen van kleine series of zelfs unieke stukken. Dankzij het feit dat er geen extra instellingen nodig zijn, kunnen we deze bewerkingen snel uitvoeren. Met ons geavanceerde machinepark en deskundige draaiers biedt Zwette Machinebouw voor elke specifieke behoefte een op maat gemaakte oplossing.

Wat kunnen wij doen

Bij gebruik van onze conventionele draaibanken bieden wij een maximale draailengte van 5000 mm. Qua diameter kunnen we tot Ø 680 mm boven het bed draaien en tot Ø 320 mm boven de dwars slede. Dit alles met een spindelboring van 80 mm.

Conventioneel draaien

Snelle oplossingen op maat

Voor conventioneel draaien moet u bij Zwette Machinebouw zijn. Wij beschikken niet alleen over diverse CNC machines, maar hebben ook meerdere hoogwaardige conventionele draaibanken in onze werkplaats staan. Dankzij jarenlange expertise in verspaningstechnieken en specifiek conventioneel draaien, garandeert Zwette Machinebouw een snelle service. Onze toegewijde vakmensen benutten deze draaibanken optimaal om uw product met uiterste precisie en vakmanschap op maat te vervaardigen.

Conventioneel draaien werkstuk

Verschillende onderdelen, uiteenlopende materialen.

De conventionele draaibank is ideaal voor het maken van kleine series of unieke werkstukken. Bij Zwette Machinebouw werken we graag met deze draaibanken om verschillende materialen te bewerken, zoals staal, aluminium, RVS en kunststof. Dit stelt ons in staat om precies te leveren wat onze klanten nodig hebben.

Reparatie en onderhoud

Bij Zwette Machinebouw is conventioneel draaien niet alleen een specialiteit, maar ook een uitstekende oplossing voor snelle reparaties aan grote assen en andere machineonderdelen. We begrijpen hoe belangrijk het is om uw machines operationeel te houden. Daarom kunt u bij ons snel terecht en zetten we alles op alles om uw machines zo snel mogelijk weer draaiend te krijgen.

Persoonlijke ondersteuning en professioneel advies

Ons team van experts staat altijd voor u klaar. Wij staan u bij, begeleiden u en bieden de kennis en expertise die u nodig heeft. Uw succes is onze prioriteit, en we streven naar het hoogst mogelijke resultaat voor u.

Wat kunnen wij nog meer betekenen op het gebied van verspaning

Naast conventioneel draaien bieden we ook CNC-draaien en CNC-frezen aan door heel Nederland.

Over Zwette Machinebouw

Zwette Machinebouw is een gespecialiseerde machinefabriek met ruim 80 jaar ervaring in diverse industrieën. Ons omvangrijke dienstenportfolio omvat onder meer engineering, CNC verspaning zoals draai- en freeswerk, complexe machinebouw, alsmede uitgebreide service, reparatie en revisiewerkzaamheden.

Of uw behoefte nu ligt bij een enkel onderdeel, een reeks producten of de ontwikkeling van een complete machine; wij verwelkomen de kans om een oplossing op maat te creëren voor uw technische uitdagingen.

moonpool door laswerzaamheden

Contact opnemen

Zwettestraat 24

8912 AV Leeuwarden

Nederland

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
=