Zwette Machinebouw – Innovatieve machinebouw voor de industrie

constructie en laswerkzaamheden

Lasbedrijf Zaandam

Onze expertise in TIG-, MIG- en MAG-lassen

Als machinebouw, constructie en lasbedrijf van Zaandam zijn wij bij Zwette Machinebouw bedreven in diverse laswerkzaamheden. Of u nu op zoek bent naar MIG/MAG lassen, TIG lassen of specifiek constructie lassen, wij hebben de ervaring en het vakmanschap. Van staal tot aluminium en rvs, wij zorgen ervoor dat uw project nauwkeurig en naar wens wordt uitgevoerd.

Constructie & laswerkzaamheden in Zaandam

Uw betrouwbare lasbedrijf in Zaandam

Met onze geavanceerde faciliteiten zijn we in staat om een veelzijdigheid aan projecten te realiseren, variërend van fijn plaatwerk tot omvangrijke bouwconstructies. In onze speciaal ingerichte constructiehal hanteren we producten van een lichtgewicht van 27 gram tot indrukwekkende constructies van wel 27 ton. Indien lassen op uw locatie vereist is, staan onze deskundige teams paraat om u van dienst te zijn met onze expertise en service.

tig lassen
constructie metaalbewerker

Kies voor Zwette Machinebouw als lasbedrijf in Zaandam

Als het vooraanstaande constructiebedrijf in Nederland, fuseren wij jarenlange expertise met een vooruitstrevende benadering. Of uw project nu draait om fijnmechanische verspaning, gedetailleerd plaatwerk, of omvangrijk constructiewerk, bij ons vindt u de topkwaliteit en veelzijdigheid die u nodig heeft. Onze deskundigheid strekt zich niet alleen uit tot laswerk, maar we staan ook bekend als een proactieve en meedenkende partner voor al uw constructieprojecten in en rondom Zaandam

Over Zwette Machinebouw

Zwette Machinebouw is een gespecialiseerde machinefabriek met ruim 80 jaar ervaring in diverse industrieën. Ons omvangrijke dienstenportfolio omvat onder meer engineering, CNC verspaning zoals draai- en freeswerk, complexe machinebouw, alsmede uitgebreide service, reparatie en revisiewerkzaamheden.

Of uw behoefte nu ligt bij een enkel onderdeel, een reeks producten of de ontwikkeling van een complete machine; wij verwelkomen de kans om een oplossing op maat te creëren voor uw technische uitdagingen.

moonpool door laswerzaamheden

Contact opnemen

Zwettestraat 24

8912 AV Leeuwarden

Nederland

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
=