member of the parosha group

Zwette Machinebouw, Member Of The Parosha Group

Zwette Machinebouw maakt deel uit van de Parosha Group. Dit ziet u regelmatig terugkomen, in onze nieuwsbrieven en op de website. Wij krijgen dan ook vaak de vraag:

‘Wat is de Parosha Group?’

De Parosha Group bestaat uit zeven bedrijven. Binnen de groep wordt er veel samengewerkt en gebruik gemaakt van elkaars kennis.

Members van de Parosha Group

De volgende bedrijven maken momenteel deel uit van de Parosha Group:

Zwette Machinebouw

Zwette Machinebouw is een full-line supplier. De meest voorkomende verspanende en constructie werkzaamheden voeren wij in eigen beheer uit, disciplines zoals conventioneel draaien en frezen, CNC draaien, CNC frezen, harden, draadvonken, rond en vlak slijpen, MIG MAG lassen en TIG lassen.

www.zwettemachinebouw.nl

Parosha Innovators

Parosha Innovators is de engineering en ontwikkeling onderneming binnen de Parosha Group. Veel door Parosha Innovators ontwikkelde producten worden door Zwette Machinebouw vervaardigd. Zwette Machinebouw raadpleegt regelmatig de engineering kennis van Parosha Innovators en vice versa.

www.parosha.nl

Parosha Cheatah GOSAFER

Parosha Cheatah GOSAFER is producent van de Parosha Cheatah GOSAFER, een multifunctionele robot ook wel UGV (Unmanned Ground Vehicle) genoemd. De Parosha Cheatah GOSAFER kan ingezet worden door hulpdiensten. De Parosha Cheatah GOSAFER is ontwikkeld door Parosha Innovators.

www.parosha-cheatah-gosafer.com

Parosha Safetybag

Parosha Safetybag is producent van de Steelbag. De Steelbag is een hoogwaardig aluminium antidiefstal koffer. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en met verschillende accessoires.

www.paroshasafetybag.nl

TSO Techniek

TSO Techniek is de detacheerder binnen de Parosha Group. TSO Techniek detacheert storing en onderhoudsmonteurs binnen diverse industrieën zoals; de voedings- en genotsmiddelen industrie.

www.tsotechniek.nl

Mowing Solutions

Mowing Solutions is producent van de Green  Clipper. Een elektrisch aangedreven gazon maaisysteem voor graszodenkwekers. De Green Clipper is te verkrijgen in verschillende modellen. Zwette Machinebouw vervaardigt het constructiewerk voor de Green Clipper.

www.mowingsolutions.nl

Second Life Trading

Second Life Trading verkoopt allerlei denkbare (technische) goederen aan particulieren en bedrijven. Tevens koopt Second Life Trading voorraden & bedrijfsinventarissen op.

www.secondlifetrading.nl

Mocht u nog vragen hebben m.b.t. bovenstaande dan horen wij dat graag.

Bezoek ook eens de Parosha Group website:

www.parosha-group.com

Deel het:Share on LinkedIn0Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someone